zvolen.Virtualne.sk
Informačný portál o živote v meste a okolí

POHOTOVOSTNÉ LEKÁRNE - Mesto Zvolen

Dnes

Prameň - Dukelských Hrdinov 8, Zvolen

Utorok 30.5.

Prameň - Dukelských Hrdinov 8, Zvolen

Streda 31.5.

Recept - Štúrova 2, Zvolen

Štvrtok 1.6.

Červený mak - Námestie SNP 84, Zvolen

Piatok 2.6.

Danica - Sokolská 1, Zvolen

Sobota 3.6.

Dr. Max - ul. Hronská 2, Zvolen

Nedeľa 4.6.

Benu - Nám. SNP 9690/63 - OC EUROPA

Pondelok 5.6.

Nová Lekáreň - Kuzmányho nábrežie 28, 960 01 Zvolen

Utorok 6.6.

Medika - Divadelná 4, 960 01 Zvolen
V sobotu a v nedeľu sú lekárne otvorené podľa vlastných otváracích hodín

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Foto: Danko nekradni RTVS, protestovalo v Bratislave združenie Nová Generácia
Obchodovanie s ropu sa začalo jej zlacnením
Vedci prišli na to, prečo sú veľryby také obrovské
Bagdadom otriasli bombové útoky, zabili najmenej 22 ľudí
Rodinný priateľ režiséra Jana Hřebejka mieri do slovenských kín
Český kanonier “ruže” Jakub Mareš podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava
Takmer dve tretiny žien sa aktívne zaujímajú o zdravie svojho partnera

Recept dňa

Čokoládové cukrovinky

2 čokotatranky
2 3D-tatranky
6 PL čokoládového krému (najlepší Tesco)
50 g nesolených arašidov
arašidy na obaľovanie
čokoláda

Tatranky rozdrobte, k nim pridajte mierne roztopený čokoládový krém a najemno nasekané arašidy.
Zo zmesi robte guličky, ktoré namáčajte v rozpustenej čokoláde. Nakoniec ich ešte obaľte v nasekaných arašidoch.

Dobrá rada

Ozdoby z marcipánu – práca s hmotou

V obchode sa dá zohnať marcipánová hmota rôznych farieb. Nie je teda zložité vytvoriť si vlastné originálne ozdoby na torty a iné múčniky. Ak máte len prírodnú marcipánovú hmotu, môžete si ju zafarbiť potravinárskym farbivom alebo kakaom. Ak sa Vám marcipán lepí na pracovnú plochu alebo ruky, dajte ho na chvíľu do fólie a do chladničky. Inou radou proti lepkavosti marcipánu je zapracovať do 100 g marcipánovej hmoty 20 g práškového cukru. Keď Vám naopak marcipán pri práci praská a mrví sa, zahrejte ho chvíľu v dlani (prepracujte ho.)

Stavebník

Princíp údenia v udiarni

Pomalým horením niektorých druhov dreva vzniká dym so stovkami látok, ktoré okrem iného ovplyvňujú bielkoviny v mäse a v ostatných potravinách a tým spomaľujú ich rozklad.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Zvolen, Budča, Hronská Dúbrava, Kováčová, Lieskovec, Očová, Ostrá Lúka, Sliač, Tŕnie, Turová, Vígľaš, Zvolenská Slatina
Kontakt O nás Reklama Podmienky použitia
lang