zvolen.Virtualne.sk
Informačný portál o živote v meste a okolí

POHOTOVOSTNÉ LEKÁRNE - Mesto Zvolen

Dnes

U spasiteľa, Hviezdoslavova 1 - Hviezdoslavova 1, Zvolen

Štvrtok 20.7.

U spasiteľa, Hviezdoslavova 1 - Hviezdoslavova 1, Zvolen

Piatok 21.7.

U spasiteľa, Kozačeka - Kozačeka 9282, Zvolen
Pohotovostné služby - 08:00 -21:00

Sobota 22.7.

Dr. Max - ul. Hronská 2, Zvolen

Nedeľa 23.7.

Benu - Nám. SNP 9690/63 - OC EUROPA

Pondelok 24.7.

U Zeleného hada - Námestie SNP 5, Zvolen
Pohotovostné služby - 08:00 -21:00

Utorok 25.7.

U Škorpióna - Kozačeka 2182/11, Zvolen
Pohotovostné služby - 08:00 -21:00

Streda 26.7.

V kocke - Pražská 1388, 960 01 Zvolen
Pohotovostné služby - 08:00 -21:00

Štvrtok 27.7.

Vaše zdravie - Kuzmányho nábrežie - Kuzmányho nábrežie 28, Zvolen
Pohotovostné služby - 08:00 -21:00

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Prezident Kiska svojím podpisom podporil spoluprácu s Kubou a znižovanie emisií
Euro posilnilo oproti doláru, aj napriek nemenným úrokovým sadzbám ECB
Foto: Študenti STU v Trnave vyvinuli vozík ovládaný mimikou tváre a myšlienkami
Na viedenskom letisku zavádzajú skenery tváre, Rakúsko tým posilňuje bezpečnosť
Kam?Čo? podľahol…
Video: Slovan sa v 2. predkole lúči s Európskou ligou, prehral v odvetnom zápase s Lyngby
BILLA a ÚNSS  skontrolovali zrak 10 380 slovenským deťom

Recept dňa

Plnený biftek so smotanovými zemiakmi

80 dkg pravej hovädzej sviečkovej
15 dkg anglickej slaniny
10 dkg nivy
5 dkg lieskových orieškov
olej
1 kg zemiakov
400 ml kyslej smotany
20 dkg eidamu
2 veľké cibule
½ hlávky cesnaku
vegeta
mleté biele korenie
mleté čierne korenie
soľ

Sviečkovú nakrájajte na vysoké hranoly, ktoré päsťou naklepte. Osoľte a vložte do vysokej vrstvy oleja a nechajte odležať 24 - 48 hod.
Zemiaky olúpte a nakrájajte alebo nastrúhajte na 2 mm plátky. Klaďte ich na vymastený plech a prekladajte plátkami cibule, drveným cesnakom a strúhaným eidamom. Celé zalejte kyslou smotanou a ochuťte vegetou a bielym korením. Pečte ich v rúre asi 90 min. pri 170 °C. Pred dokončení zemiakov vyberte mäso z oleja, osušte ich a v polovici rozkrojte do 4/5. Lieskové oriešky opražte na panvici bez tuku. Potom ich olúpte a nasekajte na stredne veľké kúsky, premiešané s roztlačenou nivou a touto zmesou naplňte bifteky. Starostlivo uzavrite a omotajte nakrájanými plátkami anglickej slaniny. Okoreňte bielym korením. Smažte na oleji a dávajte pozor aby niva nevytiekla. Podávajte preliate brusnicami a s zemiakmi so smotanou nakrájanými na štvorce.

Dobrá rada

Paradajková šťava

Odstráni nepríjemný zápach z plastových nádob aj z chladničky

Stavebník

Podlahy v štýle eko

Pri sledovaní aktuálnych podlahových trendov sa slovíčko „eko“ zjavuje čoraz častejšie. V popredí sa jednoznačne držia prírodné materiály, reprezentované drevom, linoleom, ale aj ďalšími inovovanými produktmi na prírodnej báze. V sortimente drevených podláh je obľúbený jednolamelový formát a prírodný olej.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Zvolen, Budča, Hronská Dúbrava, Kováčová, Lieskovec, Očová, Ostrá Lúka, Sliač, Tŕnie, Turová, Vígľaš, Zvolenská Slatina
Kontakt O nás Reklama Podmienky použitia
lang